aaalafkherstext

ورود
x
یا
x
ثبت‌نام
x

یا

در شروع کسب و کار خود چند درصد احتمال شکست را در نظر می‌گیرید؟

(زمان خواندن: 4 - 8 دقیقه)

برای موفقیت در کسب‌ و کار علاوه بر ابعاد مثبت باید احتمال شکست در کسب و کار را نیز در نظر بگیریم، همه‌ی ما می‌دانیم شکست خوردن در کسب و کار دردناک و رویارویی با آن سخت است؛ با این حال شکست امری اجتناب‌ناپذیر است. طبق آمار تنها 25 درصد از کسب و کارهای جدید 15 سال ابتدایی حیات خود را پشت سر می‌گذارند. گرچه، همۀ شکست‌ها الزاماً مقدمۀ پیروزی یا آموزندۀ تجربه‌های ناب نیستند؛ ولی برای رسیدن به موفقیت ضروری هستند. شما به‌عنوان یک کارآفرین با شکست‌های ریز‌ودرشت زیادی روبه‌رو خواهید شد؛ آنچه شما را کارآفرینی خوب می‌کند، نحوۀ برخورد شما با آن شکست و بازیابی خود پس از آن است. در ادامه 10 روش مقابله با شکست آورده‌ایم که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید: 

شکست در کار

۱) همیشه احتمال شکست را در نظر بگیرید‌

ممکن است برنامه‌ریزی برای احتمال شکست عجیب به نظر برسد؛ اما این برنامه‌ریزی بخش مهمی از دنیای کسب و کار است. هرچه آمادگی بیشتری داشته باشید، بهتر می‌توانید موقعیت را در آینده هدایت کنید. این آماده‌سازی می‌تواند به اشکال مختلف باشد.

برنامه‌ریزی مالی برای یک شکست احتمالی به کسب و کار شما اجازه می‌دهد پس‌انداز لازم را برای مقابله با مشکلات مالی یا شکست داشته باشد. کسب و کارهایی که بودجه‌شان تمام می‌شود، گاهی چاره‌ای جز تعطیلی ندارند. به علاوه؛ به‌دست آوردن درکی درست از دلایل اصلی شکست کارآفرینان نیز می‌تواند ابزار مفیدی برای برنامه‌ریزی باشد.

۲) شکست را در موقعیت فعلی خود برای عملکرد بهتر بشناسید

آشنایی با شکست و اشکال مختلف آن باعث می‌شود بهتر بفهمید که افراد چرا در موقعیت شما شکست می‌خورند. برخی از معتبرترین کارآفرینان جهان، زمانی از مشاغل خود اخراج می‌شدند یا مجبور می‌شدند مکرراً بر شکست‌های خود غلبه کنند تا به صدر حوزۀ خود برسند. آن‌ها با شکست خوردن در مورد روش‌های بی‌اثر آموختند و روش‌هایی را در پیش گرفتند که مؤثر بودند. شما دربارۀ رشد کسب و کار مطالعات زیادی می‌کنید؛ در حالی که باید برای یادگیری درمورد چرایی و چگونگی شکست کسب و کارها و افراد نیز همین اندازه زمان بگذارید. با افرادی که در کسب و کار، آن‌ها را تحسین می‌کنید، ارتباط پیدا کنید و از آن‌ها در مورد شکست‌هایشان سوال کنید.

۳) شکست را بپذیرید و به نقطه قوت تبدیل کنید

طبیعت انسان این است که وقتی همه‌چیز خوب پیش می‌رود، هیجان‌زده می‌شود و وقتی همه‌چیز آن‌طور که انتظار دارد پیش نمی‌رود، دلسرد می‌شود. شکست اتفاق می‌افتد؛ اما تا ابد ادامه نمی‌یابد. پذیرش آن و حرکت به سمت اقدامات عملی، شما را از ماندن در موقعیت منفی برای کسب و کارتان باز می‌دارد. تمرین خودآگاهی به‌عنوان یک کارآفرین شما را در این موقعیت‌ها استوار نگه می‌دارد و در نتیجه تحمل شکست را آسان‌تر می‌کند. به‌جای درگیری با یک شکست، راهی برای تبدیل آن به نقطه‌ای مثبت پیدا کنید و از آن به‌عنوان یک عنصر سازنده استفاده کنید.

به‌عنوان یک کارآفرین باید از سلامت خود مراقبت کنید تا با وضعیت روحی و جسمی پایدارتری به مقابله با شکست بروید.

شکست در کار

۴) شکست را پردازش کنید و از خود در مقابل آن مراقبت کنید

مراقبت از خود بخش مهمی از کارآفرین بودن است؛ شما در حال دویدن در ماراتن هستید نه دوی سرعت. زمانی که در حال گذراندن فرآیند چالش برانگیز ایجاد یک کسب و کار هستید، به اندازۀ کافی خوابیدن، ورزش کردن و تغذیۀ سالم همگی بخشی از مدیریت وضعیت روانی شما هستند. هنگامی که با شکستی مانند بسته شدن کسب و کار خود روبه‌رو شده‌اید، باید راهی برای پردازش احساسات دشواری که احتمالاً در پی خواهد داشت، پیدا کنید. این راه مراقبت از وضعیت روحی و جسمی خود برای پشت سر گذاشتن این وضعیت است.

۵) انرژی خودرا بازیابی کنید

انرژی دادن مجدد به خود، به شما کمک می‌کند آرامشتان را حفظ کنید و کارهای مورد نیاز برای پشت سر گذاشتن شکست را انجام دهید. این کار می‌تواند به‌سادگی تغییر برنامۀ روزانۀ خود، امتحان یک سرگرمی جدید، ورزش یا صرف مدتی در خارج از منزل و دور از کار باشد. تلاش فراوان برای رفع شکست باعث می‌شود مراقبت از خود و یافتن انرژی لازم برای پیشرفت کسب و کارتان را فراموش کنید.

۶) شبکه‌ی حمایتی داشته باشید

یک شبکۀ حمایتی قوی هم برای موفقیت و هم برای شکست در کسب و کار بسیار مهم است. داشتن گروهی از مردم که به چشم‌انداز شما ایمان دارند و از آنچه شما برای آن تلاش می‌کنید، حمایت می‌کنند، حیاتی است. شبکۀ حمایتی شما باید متنوع باشد و هم شامل افرادی شود که در سطح شخصی می‌شناسید و هم افرادی که در سطح حرفه‌ای می شناسید. کسانی که شما را در سطح شخصی می‌شناسند به شما کمک می‌کنند متوجه شوید که نباید هر شکست حرفه‌ای را به خودتان بگیرید و اعتماد‌به ‌نفس‌تان را از دست بدهید.

مربیان حرفه‌ای تجربیات خود را در مورد شکست و نحوۀ عبور از آن با شما به اشتراک می‌گذارند. مشاوره و حمایت این گروه به شما کمک می‌کند تا از دوران سخت شروع و ادارۀ یک کسب و کار عبور کنید. با این افراد می‌توانید موفقیت‌هایتان را نیز جشن بگیرید.

۷) فرصت‌ها را بشناسید و دوباره خود را ارزیابی کنید

شکست فرصتی عالی برای ارزیابی مجدد وضعیت شماست. باید از خود بپرسید چرا شکست خوردید، چه احساسی نسبت به آن دارید و چه کاری باید انجام دهید. اگر شرکت شما به‌شدت ضعیف عمل کرده است، فرصت خوبی است که از خود بپرسید چرا این اتفاق افتاده است. اگر به این دلیل است که تلاش کافی را نکرده‌اید، از خود بپرسید واقعاً چقدر به کارتان اهمیت می‌دهید.

استقامت در شکست بسیار مهم است، اما بدان معنا نیست که باید اغلب شکست بخورید تا تجربه‌های زیادی از زندگی کسب کنید. شکست می تواند نشانۀ این باشد که کاری که انجام می دهید، مناسب شما نیست. صادق بودن با خودتان می‌تواند مانع هدر رفتن انرژی قابل توجهی در آینده شود. زمانی را که تاکنون وقف کارتان کرده‌اید، ‌فراموش و وضعیت فعلی‌تان را ارزیابی کنید. این کار تصمیم‌گیری شما دربارۀ مراحل بعد را آسان‌تر می‌کند.

شکست، روش زندگی برای سوق دادن ما به سمت جایی است که برای تکمیل مأموریت واقعی زندگی خود باید آنجا باشیم.

شکست در کار

۸) به معنای شکست خود فکر کنید

ما تمایل داریم تمام هویت خود را به یک یا دو شکستی که در طول زندگی‌مان رخ می‌دهد، گره بزنیم؛ در حالی که باید تجربه کسب کنیم و رسالت واقعی زندگی خود را درک کنیم. ما راهی را آغاز می‌کنیم که جامعه، والدین ما، همسالان ما و غیره به ما می گویند که این راه «درست» است. ممکن است این راه برای آن‌ها درست باشد ولی برای ما نه. شکست، روش زندگی برای سوق دادن ما به سمت جایی است که برای تکمیل مأموریت واقعی زندگی خود باید آنجا باشیم.

این کلمات جوهرۀ شکست را در بر می‌گیرند: شکست فقط فرصت دیگری برای یادگیری است.

۹) راهی را که در آن قدم می‌گذارید، کاملا بشناسید

اگر به‌دنبال یک زندگی امن و بدون فراز و نشیب‌های زیاد هستید یا به‌سختی می‌توانید شکست را مدیریت کنید، ممکن است راه‌اندازی یک شرکت برای شما مناسب نباشد به‌عنوان یک کارآفرین، با شکست‌های زیادی روبه‌رو خواهید شد. تعیین انتظارات خود به‌طور مؤثر و دانستن اینکه چرا به کارتان ادامه می‌دهید، به حل چالش ها کمک می‌کند.

۱۰) از امروز شروع کنید

از همین امروز شروع کنید. پس‌اندازی برای شکست کنار بگذارید. سناریوهایی از شکست‌های احتمالی برای کسب و کار خود ایجاد کنید و سپس راه‌حل‌های واقع‌بینانه‌ای برای این شکست‌ها ارائه دهید. با دیگران در حوزۀ خود در مورد بزرگ‌ترین مسائلی که در حال حاضر با آن‌ها روبه‌رو هستند، صحبت کنید. از روش‌های بی‌اثر بیاموزید و آنچه را برای موقعیت منحصربه‌فرد شما مناسب است، بیشتر تمرین کنید. شکست در کسب و کار رایج است. شما تنها نیستید.

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

  دسترسی فعلی شما اجازه مشاهده نظرات تحت این بخش را نمی دهد

logo-samandehi

treebottom

address    سعادت آبادبلوار پیام | میدان بهرود خیابان عابدی | پلاک ۳  | واحد ۳

tel    ۶۳ ۲۴ ۱۱ ۲۲