aaalafkherstext

ورود
x
یا
x
ثبت‌نام
x

یا

چگونه مانند برندهای معروف سهم خود از بازار را افزایش دهیم؟

(زمان خواندن: 4 - 7 دقیقه)

سهم بازار یک شرکت یا برند درصد کنترل آن شرکت یا برند بر کل بازار محصولات و خدمات مرتبط است. سهم بازار معیاری اساسی برای کسب‌وکارها است؛ زیرا شاخصی است که سودآوری و موفقیت یک شرکت را مشخص می‌کند. این معیار همچنان که ممکن است نشان‌دهندۀ برتری در یک صنعت باشد، نشان می‌دهد که تلاش‌های درآمدزایی شرکت برای دستیابی به اهداف تجاری، تا چه حد درست و تاثیرگذار بوده است. سهم بازار می‌تواند بر عملیات قیمت‌گذاری محصولات و خدمات و عملکرد بالقوۀ بازار سهام هم تاثیر بگذارد. سهم بازار روبه‌رشد با درآمد روبه‌رشد همراه است که یعنی یک تجارت می‌تواند عملیات و فرصت‌های خود را برای سودآوری بیشتر، افزایش دهد. از این رو، کسب سهم بازار بیشتر باید یک هدف جدی تجاری باشد. برای رسیدن به این هدف، استراتژی‌های متعددی وجود دارد که هر شرکت یا برندی می‌تواند آن‌ها را به‌کار گیرد.

برندسازی

اهمیت استراتژی و نوآوری را دست‌کم نگیرید

داشتن برندی معتبر و قابل اعتماد برای پیشرفت شرکت شما مهم است. اگر مخاطبان یا مشتریان، هدف شما و برند شما را نشناسند یا به آن اعتماد نداشته باشند، چگونه پایگاه مشتری و فروش خود را گسترش خواهید داد؟ اگر در کار خود نوآوری نداشته باشید، چگونه می‌توانید مشتریان جدید جذب کنید؟ معمولاً شرکت‌هایی که از قطار نوآوری جا می‌مانند، در رقابت عقب افتاده، در نهایت به کلی ناپدید می‌شوند. نوآوری در محصول فرصتی برای بازگشت است. اگر شرایط مناسبی را ایجاد کنید و حول این تصمیم استراتژی بسازید، نوآوری محصول می‌تواند به شما کمک کند تا در مسیر خود حرکت کنید. در ادامه، به شش استراتژی نوآورانه اشاره می‌کنیم که می‌توانید از آن‌ها برای افزایش آگاهی از برند و کمک به رونق کسب‌وکار خود استفاده کنید.

۱) با اینفلوئنسرها برای نمایش هنر یا محصولات دیگرتان همکاری کنید

دعوت از اینفلوئنسرها راهی عالی برای افزایش آگاهی از برند و افزایش فروش است. اینفلوئنسرها مخاطبان ثابتی دارند که آن‌ها را می‌شناسند و به آن‌ها اعتماد دارند؛ بنابراین وقتی محصولات شما را تعریف و تبلیغ می‌کنند و در محتوای خود از برندتان صحبت می‌کنند، در واقع دامنۀ دسترسی شما را افزایش می‌دهند و آگاهی مردم را از محصولتان بالا می‌برند. Ikonick نمونۀ کاملی از شرکتی است که مستقیماً با اینفلوئنسرها کار می‌کند. این شرکت آثار هنری خود را می‌فروشد. روش همکاری Ikonick با اینفلوئنسرها به این شکل است که آثار هنری‌اش را در اختیار آن‌ها می‌گذارد تا با آن ژست گرفته، عکس بگیرند و تصاویر نهایی را در رسانه‌های اجتماعی‌شان به اشتراک بگذارند.

مارک ماسترندرا یکی از بنیانگذاران این شرکت معتقد است: «روابط ما بخش مهمی از تجارت ما است. روابط ما جامعۀ ما را تشکیل می‌دهد و جامعه نحوۀ رشد برند ما را تعیین می‌کند.» پس اهمیت رابطه‌سازان را دست‌کم نگیرید.

۲) از بسته‌بندی‌های سفارشی و نشان‌دار استفاده کنید

آیا تا به حال سفارشی دریافت کرده‌اید که بسته‌بندی مارک‌دار داشته باشد؟ به جای اینکه آن را فقط یک بستۀ دیگر ببینید، ممکن است احساس کرده باشید آن برند خاص موجب شده که بسته مانند یک هدیه به‌نظر برسد. Packlane شرکتی است که برای کسب‌وکارها بسته‌بندی‌های سفارشی طراحی می‌کند و کمک می‌کند که کسب‌وکارها از لوگو و برندشان برای ارتقای تجربۀ مشتری استفاده کنند. این شرکت جعبه‌های منحصربه‌فردی را برای L'Oreal، HP، Shopify و RedBull طراحی و تولید کرده است. Packlane می‌داند که تجربۀ محصول با اولین استفاده آغاز نمی‌شود، بلکه احساس مشتری به برند شما از مرحلۀ جعبه‌گشایی شکل می‌گیرد. نحوۀ ارائۀ برند و داستانی که از طریق طراحی و گرافیک بسته‌بندی محصولتان بیان می‌کنید، می‌تواند ارتباط عاطفی خوبی با مشتری ایجاد کند؛ ارتباطی که ممکن است حتی بیشتر از خود محصول دوام بیاورد.

بسته‌بندی برند بخشی از ارزش برندتان را به چیزی دیدنی و لمس‌کردنی برای مشتری تبدیل می‌کند و در واقع، ارزش برندتان بیشتر و بهتر منتقل می‌شود. این کار در نهایت، کمک می‌کند که از رقبای بازار متمایز شوید.

تحقیقات سئو

۳) تحقیقات سئوی خود را انجام دهید

آیا شنیده‌اید که اکثر مصرف‌کنندگان فقط به صفحۀ اول نتایج جست‌وجو نگاه می‌کنند و اکثر افراد آن گروه هم تنها به چند نتیجۀ اول صفحه نگاه می‌کنند؟ به این فکر کنید که سئو چقدر برای شرکت‌ها مهم است و به شناخته‌شدن آن‌ها کمک می‌کند. بنابراین تحقیق درمورد استراتژی‌های سئو مرتبط با جایگاه شرکت، محصولات یا خدمات می‌تواند به شما در افزایش آگاهی از برند کمک کند.

۴) دو برابر کردن فعالیت‌ها در شبکه‌های اجتماعی

اینستاگرام یک پلتفرم رسانۀ اجتماعی قدرتمند است. گفته می‌شود یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد و اینستاگرام به شما این امکان را می‌دهد که داستان برندتان را از طریق عکس(هایی) که پست می‌کنید و متنی که روایت می‌کنید، تبلیغ کنید. این ابزاری عالی برای برندها است تا با مصرف‌کنندگانشان ارتباط برقرار کنند.
Azazie لباس عروس می‌فروشد. این شرکت برای تبلیغات و بازاریابی‌اش، بیش از حد روی رشد شبکه‌های اجتماعی خود، به‌ویژه اینستاگرام متمرکز شده است؛ دلیلش این است که در این پلتفرم، شرکت می‌تواند از عروس‌های جدید بخواهد تصاویری از روز خاص خود و تجربیاتشان درمورد لباس‌های Azazie را به اشتراک بگذارند. جای تعجب نیست که صفحۀ اینستاگرام Azazie پر از عکس‌های زیبایی است که دیگر عروس‌های آینده را ترغیب می‌کند خود را در یکی از لباس‌های آن تصور کنند.

گوگل ادسنس

۵) از تبلیغات خودکار Google AdSense استفاده کنید

تبلیغات پولی راهی عالی برای نشان دادن نام و برندتان مقابل چشم مخاطبان یا مشتریان است؛ اما محدود کردن مخاطبان و ایجاد موقعیت مناسب برای تبلیغ، ممکن است کمی مشکل باشد. AdSense Auto در گوگل امکان خوبی را برای ایجاد و بهینه‌سازی تبلیغات کسب‌وکارها به وجود آورده است. در این شیوه، تبلیغات از طریق فناوری یادگیری ماشین، به‌طور خودکار در سایت‌هایی قرار می‌گیرند که مناسب‌ترین سایت‌ها برای برند شما هستند. تبلیغات خودکار به‌طور موثرتری به مخاطبان هدفتان می‌رسند و در نهایت، سرمایۀ بیشتری به شما بازگردانده می‌شود.

۶) از استراتژی اقیانوس آبی استفاده کنید

استراتژی اقیانوس آبی نظریه‌ای است که توسط پروفسور چان کیم و پروفسور رنه مابورنیا در کتابی با همین عنوان ارائه شده است. رویکرد آن‌ها شامل مجموعه‌ای از ابزارها و چارچوب‌هایی است که شرکت‌ها را قادر می‌سازد تا «اقیانوس‌های آبی» را که مناطق ناشناختۀ بازار هستند، تصرف کنند. از این راهبرد می‌توان برای به‌وجود آوردن تمایز، باز کردن فضاهای جدید در بازار و ایجاد تقاضاهای تازه استفاده کرد. نویسندگان خاطرنشان می‌کنند که مبارزه با رقبا در بازاری شلوغ یا اصطلاحاً اقیانوس‌های سرخ، به‌ندرت یک استراتژی برنده است؛ بلکه با ایجاد فضای بازار بی‌رقیب برای خود است که راهتان را برای موفقیت هموار می‌کنید.

استراتژی اقیانوس آبی در واقع، بر ایجاد تقاضا یا خلق بازاری تاکید دارد که بدون رقیب است.

تلاش کنید بی‌رقیب بمانید

نوآوری در انواع محصولات، مزایای زیادی برای شرکت‌های بزرگ به همراه دارد. این کار به شما امکان می‌دهد در تجارت بمانید و در یک بازار بسیار رقابتی، مزیت کسب کرده، رشد و موفقیت بلندمدتتان را امکان‌پذیر سازید. همچنین به خاطر داشته باشید پس از آن که اهداف و استراتژی خود را همسو کردید، برای همگام شدن با بازارهایی که از محصولات، کالاهای مصرفی و فناوری‌های جدید، بیش از حد اشباع شده‌اند، به نوآوری سریعی نیاز دارید. بنابراین، همواره رویکردی کل‌نگر برای نوآوری محصول در نظر بگیرید. این کار شامل فرهنگ نوآوری، داشتن سبدی از محصولات متنوع و متعادل و استراتژی‌هایی است که تا حدودی به برخی از آن‌ها اشاره کردیم. ما می‌دانیم که نوآوری محصول کاری ساده نیست؛ اما با سخت‌کوشی و تعهد می‌توانید در آن بهتر شوید. پس با تحقیق در این زمینه و در نظر گرفتن استراتژی‌های مربوط به نوآوری، تلاش کنید تا بدون رقیب بمانید.

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

  دسترسی فعلی شما اجازه مشاهده نظرات تحت این بخش را نمی دهد

logo-samandehi

treebottom

address    سعادت آبادبلوار پیام | میدان بهرود خیابان عابدی | پلاک ۳  | واحد ۳

tel    ۶۳ ۲۴ ۱۱ ۲۲